Кашкавал пане

Необходими Продукти

  • кашкавал - 400 г
  • брашно - 4 с.л.
  • яйца - 2 бр.
  • жалета - 4 с.л.
  • олио - 100 мл
 

Приготвяне на Кашкавал пане

Нарежете кашкавала на филийки с дебелина около 1 см. Приберете го за 30-40 минути във фризер, за да стегне. 

Всяко парче кашкавал се потапя последователно в студена вода, брашно, разбити яйца и накрая галета, след което се изпържва от двете страни в силно загрята мазнина. 

Оставете панирания кашкавал да се отцеди от излишната мазнина върху салфетка или кухненска хартия, след което поднесете със сезонна салата.

Бъдете първи, оценете това!


Добави в любими

18 септ. 2015


Споделяне
Реклама